Lees de leukste shopblogs!

Beauty

De ideale foundation: I Conceal

Een foundation die WEL goed voor je huid is!

Je hebt het vast weleens eerder gehoord: foundation is slecht voor je huid. Sinds dat de I Conceal uitgebracht is heb ik mijn mening veranderd! Dit is een paramedische foundation met allerlei voordelen voor je huid.

Voordelen I Conceal foundation

  1. Beschermende en genezende werking Voor je dagelijkse gezichtsverzorging begin je natuurlijk in de ochtend met een reiniging. Hierna staan al je poriën open en dan is het heel belangrijk dat je de juiste beschermende producten gebruikt om je poriën niet te laten verstoppen of te vervuilen. Gebruik voor een bescherming tegen stralingen en afvalstoffen de I Conceal. Bovendien kan je gerust na een beauty of laser behandeling deze foundation gebruiken. Zo kan jij eventuele roodheid verhullen terwijl je make up een genezende effect heeft op je huid!
  2. Op mineralen basis Make up überhaupt op basis van mineralen is het beste waar je aan kan beginnen. Mineralen zijn stoffen die rechtstreeks van plantaardige of dierlijke oorsprong zijn. Sowieso wordt het aangeraden aan mensen met huidproblemen, maar ook personen zonder enige klachten kunnen mineralen beauty producten gebruiken. Zo voorkom je toekomstige acne, vlekken en irritatie. Als kers op de taart ben je verzekerd van make up zonder chemicaliën en parfum!
  3. Camoufleert oneffenheden Geef jezelf een fantastische glow met de I conceal! Het heeft een hele fijne dekking van vlekjes en oneffenheden. Jij bepaalt de dekking aan de hand van lagen. Daarbij zit je foundation langer goed vergeleken met andere foundations. Het is de perfecte product die geschikt is voor dagelijks gebruik. Neem afscheid van je oude foundation, want de I Conceal wordt jouw favoriet!

4. Diverse Tinten Met maar liefst 6 super mooie verschillende tinten heb jij binnen de kortste keren de perfecte kleur gevonden voor jouw huid!
Het is nu online verkrijgbaar op de website van de beste schoonheidssalon van Nederland, namelijk: Delia Skin master

Geef een reactie