Lees de leukste shopblogs!

Beauty, Home

Paramedische producten

Als eerste ga ik je uitleggen wat cosmetische producten zijn. Paramedisch is het tegenovergestelde van cosmetisch.

Wat zijn Cosmetische producten

Iedereen is wel bekend met cosmetische producten. Deze kun je vinden in de vrije handel zoals bij de Douglas, Ici Paris, Kruidvat etc. Vanuit de wetgeving mogen cosmetische producten maximaal 10% werkende stoffen bevatten. Hierdoor komt het product niet verder dan je bovenste laag huid. De rest van het potje wordt gevuld met siliconen, parabenen en sulfaten. Zoals het wel bekend is bij iedereen, zijn zulke ingrediënten heel slecht voor je huid. Ze verstoppen je poriën, waardoor je huid geen adem kan halen. Dit leidt vaak tot ontstekingen van de poriën en/af uitslag op je huid. Om dit te voorkomen is het zeer van belang om paramedische producten te gebruiken.

Wat zijn paramedische producten

Paramedische producten hebben een wetenschappelijk bewezen werking. Daarnaast hebben ze een hogere percentage aan werkende stoffen, waardoor ze alleen verkrijgbaar zijn bij gecertificeerde schoonheidssalons. Niet te min wordt het potje gevuld met natuurlijke ingrediënten voor een milde touch. Behalve op je opperhuid dringen paramedische producten veel diep in je huid. Zo heeft de verzorgingsmiddel een werking zowel in als op je huid!

Paramedische verzorgingsproducten zijn nu verkrijgbaar op www.deliaskinmaster.nl

Geef een reactie