Lees de leukste shopblogs!

Home, Interieur

Restyle jouw interieur met 5 tips!

Weet jij niet wat je met jouw interieur aanmoet en is het hoog nodig tijd voor verandering? Met deze 5 tips heb jij binnen een 1 dag een gloed nieuwe interieur!

Tip 1. Kaarsen

Een onmiddellijk gezellige sfeer creëer je met mooie kaarsen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Kies uit de mooiste kleuren kaarsen en/of waxinelichtjes. De mogelijkheden zijn hiermee enorm. Gebruik een mooie plateau voor onder je kaarsen. Zo heb je een stijlvolle stuk op je tafel en daarnaast voorkom je kaarsvlekken.

Tip 2. Kussens

Tover je saaie bank tot een sfeervol hoekje waar jij aan het eind van de dag bijkomt. Met een aantal prachtige kussens krijgt jouw woonkamer gelijk een wauw-effect. Ga voor een verschillende kleur en print combinatie voor een stijlvolle styling van je bank.

Tip 3. Bloemen

Start je dag met fleurige geuren dankzij verse bloemen in huis. Bloemen geven een positieve uitstraling door hun geweldige kleuren. Een nadeel van verse bloemen is dat je elke week nieuwe moet kopen, omdat ze dood gaan. Kunstbloemen zijn een mooi alternatief hiervoor. Zo heb jij langdurig plezier van bloemen op tafel.

Tip 4. Wanddecoratie

Een lege muur is nooit leuk. Vul de leegte in huis met unieke schilderijen en/of canvas. Met een bezoekje aan IKEA of juist een speciaalzaak is er voor elk budget wel wat. Ben jij meer van de foto’s? Laat dan jouw favoriete foto’s afdrukken of bestel iconische posters. Maak het prachtige tafereel af door gebruik te maken van lijsten in verschillende afmetingen!

Tip 5. Boeken

‘Een huis zonder boeken is een boek zonder inhoud’. Geef jouw interieur een finishing touch met artistieke boeken. Met een fijn stapeltje aan boeken krijgt jou woonkamer karakter.

Geef een reactie