Lees de leukste shopblogs!

Home, Mode

Favoriete spijkerbroek

We kennen het allemaal, springen en wringen om in een spijkerbroek te komen. Het zoektocht naar de beste jeans voor je lichaam is soms een dramatisch avontuur met bloed, zweet en tranen. Ik heb broeken van allerlei merken aan gehad: H&M, Zara, Mango, G- Star, Only en etc. Drie jaar geleden heb ik eindelijk mijn ideale spijkerbroek gevonden, namelijk jeans van Levi’s. Dit is een Amerikaans merk die sinds 1853 ervaring heeft met het ontwerpen en produceren van spijkerbroeken. Hieronder heb ik voor jou de eigenschappen van Levi’s jeans op een rijtje gezet.

Voor elke lichaamsvorm een broek

Heb je een appel, peer, omgekeerde driehoek, rechthoek of een zandloper als lichaamsvorm? De Levi’s jeans sluiten mooi aan bij elk soort lichaam, waardoor mooie vormen naar voren komen.

Broekmodellen series

De broeken van het Amerikaanse merk Levi’s zijn verdeeld in series. Elk model heeft een eigen getal. Denk bijvoorbeeld aan de 700 Series. Met maar liefst zeven verschillende modellen in diverse prachtige kleuren heb jij zo de perfecte jeans gevonden! Bovendien zitten ze allemaal super fijn, omdat ze gemaakt zijn van een stretch stof. Als kers op de taart kan je zonder moeite je favoriete model opnieuw kopen. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste serie nummer en maat te onthouden. Zo hoef je niet meer te passen!

Liftend-effect voor de billen

Natuurlijk een van de belangrijkste redenen voor vrouwen om een spijkerbroek te kopen is toch wel een liftend-effect voor onze billen. De Levi’s jeans laat je vrouwelijke rondingen heel mooi naar voren komen. Zo is een maatje meer of minder helemaal geen probleem!

Geef een reactie