Lees de leukste shopblogs!

Home

Benodigdheden voor het bakken

Wil jij binnenkort beginnen met het bakken van je eigen taart? Dan heb je een aantal keukenbenodigdheden nodig die je aardig op weg zullen helpen. Wij hebben voor jou alle must-haves op een rijtje gezet. Laat het bakavontuur maar beginnen!

Springvorm

Vierkant, rond, rechthoek, hoog, laag, groot en klein. Springvormen zijn verkrijgbaar in allerlei maten en formaten. Voor een mooi gevormde cake is het gebruiken van een springvorm cruciaal van belang. De meeste springvormen hebben een anti-aanbaklaag, maar het is toch altijd verstandig om het checken. Deze kun je aanschaffen bij verschillende webshops. Het merk Patisse biedt kwalitatieve springvormen met ook nog een hoge rand.

Spuitzak

Een taart is het lekkerst met slagroom. Een spuitzak is hierbij een handige hulpmiddel om op een mooie manier de slagroom aan te brengen op de cake. Je kan er creatieve vormpjes van maken dankzij de verschillende mondstukken. Dr. Oetker heeft voordelige bakproducten in de collectie waar onder andere een wegwerp spuitzak met vier spuitmondjes.

Beslagkom

Zonder een beslagkom kan je niet de ingrediƫnten van het deeg mixen. Daarom is een diepe en brede beslagkom heel handig. Online zijn ze te bestellen in verschillende materialen en vormen. Joseph Joseph heeft een 9-delig schalenset. Deze kun je op meerdere webshops bestellen.

Geef een reactie