Lees de leukste shopblogs!

Home

Hornbach: wist je dat…

Klussen is een activiteit wat onvermijdelijk is in het leven. Je kan het laten doen door een professional, maar zelf aan de slag gaan is natuurlijk ook een optie. Hoe dan ook, een grote bouwmarkt met een ruime assortiment in de buurt hebben is altijd fijn. In deze blog gaan we de leuke en handige mogelijkheden bij Hornbach doornemen die je online eenvoudig kan bestellen . Zo weet jij waar je terecht kunt voor creatieve ideeën!

  1. Wist je dat je zelf meubels kan maken met steigerhout? Dit is zeer geschikt voor zowel buiten als binnen. Steigerhout heeft een authentieke look die goed past bij een landelijke interieur, maar ook bij de Scandinavische stijl. Het is een goedkoop materiaal die makkelijk te bewerken en te onderhouden is. Je kan er alles van maken: salontafel, eettafel, kinderbedje of een tuinmeubel.
  2. Wist je dat je bij Hornbach een maatwerk fotolijst kan laten maken? Hoe komt het eruit te zien? Dat bepaal je helemaal zelf! Heb je een puzzelschilderij in elkaar gezet of wil je een mooie familie foto ophangen? Dan kan het soms lastig zijn om een lijst te vinden die qua afmeting en stijl goed erbij past.
  3. Wist je dat je een hele keuken kan bestellen bij Hornbach? Als je keuken toe is aan een vervanging, dan kan je de gehele keukenmeubelen collectie bekijken op de website van deze bouwmarkt. Is je keuken nog in goede staat, maar is alleen één onderdeel kapot? Van een bijpassende afzuigkap tot aan een onderkast. Het is bijna niet mogelijk dat je geen bijpassende element vindt die je keuken goed gaat aanvullen.

Geef een reactie