Lees de leukste shopblogs!

Gezondheid

Zo houd je jouw relatie spannend

Veel stelletjes vinden het lastig om na een tijdje het plezier en de spanning vast te houden die er aan het begin nog was. Vaak zijn het de standaard dingen die mensen in de loop der tijd niet meer doen. Vaak komt dit omdat er niet goed gecommuniceerd meer wordt. Maar er zijn nog veel meer dingen waar je op moet letten. Als deze dingen kloppen is jouw relatie een stuk leuker en spannender. 

Communiceer 

Je hebt het waarschijnlijk al vaker gehoord. Communication is key. Dit is echt zo. Als je duidelijk je problemen met elkaar bespreekt of als je iets dwars zit en dit op een duidelijke manier uitlegt is er vaak niks aan de hand. Het probleem is vaak dat stelletjes niet goed meer met elkaar communiceren. Als ze iets niet willen doen zeggen ze dit niet maar doen ze dit voor de ander. Terwijl de ander misschien wel precies hetzelfde denkt. Goed communiceren is ontzettend belangrijk als je een gezonde en leuke relatie wilt hebben.

Doe dingen zonder elkaar

Veel stelletjes doen ontzettend veel met elkaar. Natuurlijk is het leuk om dingen samen te doen maar vergeet niet dat je ook tijd voor jezelf nodig hebt. Er is niks mee als de bijvoorbeeld 3 keer in de week met je maten naar de sportschool wilt gaan. Even lekker alleen met je vrienden.

Een mooie reis maken

Veel stelletjes doen vaak hetzelfde. Kies er eens voor om een mooie reis te maken gezellig samen. Even alleen met zijn tweetjes weg. Als je een mooie reis maakt zal dit voor altijd in je geheugen blijven al helemaal als je daar een goede tijd hebt beleefd met je geliefde.

Hou het spannend

Veel stelletjes zijn gewend altijd dezelfde dingen te doen. Ditzelfde geldt voor in de slaapkamer. Gebruik een is een keer een erectiepil. Hierdoor maak je het in de slaapkamer een stuk spannender. Het gebruik van een erectiepil eens in de zoveel tijd zal je relatie zeker bevorderen.

Geef een reactie