Lees de leukste shopblogs!

Beauty

Enkelbandje kopen

Deze sieraden zijn erg in de mode, vooral in de zomer zie je ze veel voorbij komen: enkelbandjes. Het was afgelopen jaar een erg populaire trend. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, stijlen en kleuren. Een enkelbandje kan je altijd dragen, bij elke outfit is een passend enkelbandje, zowel in de zomer als in de winter. De enkelsieraden zijn makkelijk te bestellen in vele stijlen voor mooie prijzen. Met een enkelbandje is een outfit compleet en het geeft een leuke uitstraling. Zilveren en stoffen bandjes, enkelbandjes zijn in vele materialen verkrijgbaar.

Enkelbandjes op het strand

Afgelopen zomer werden enkelbandjes enorm veel gedragen. Ze waren vooral veel te zien op het strand, het enkelbandje met kraaltjes en schelpjes was erg populair. Naast de enkelbandjes met schelpjes, waren ook de ibiza stijl en bohemian stijl enkelbandjes veel te zien. Deze kleurrijke, zomerse enkelbandjes stralen een ultiem vakantiegevoel uit. Op het strand heb je natuurlijk je bikini en slippers aan, de enkelbandjes maakten de outfit helemaal compleet. Een enkelbandje is een mooi sieraden voor op het strand. Er kan met sommige, bijvoorbeeld zilveren bandjes, zelfs prima gezwommen worden, ze blijven mooi.

Soorten enkelbandjes

Er zijn veel verschillende enkelbandjes te vinden op het internet en in de winkels. Een aantal soorten enkelbandjes op een rij. De bandjes kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen.

  • Zilveren enkelbandje
  • Gouden enkelbandje
  • Draad (kleur of neutraal) enkelbandjes
  • Stoffen bandjes

Er kunnen veel versieringen aan het enkelbandje zitten:

  • Bandje met schelpjes
  • Bandje met belletjes
  • Bandje met steentjes
  • Bandje met bedeltjes
  • Bandje met gekleurde touwtjes

Zo te zien zijn er vele combinaties mogelijk en zijn er veel soorten en stijlen enkelbandjes. In alle seizoenen kunnen enkelbandjes gedragen worden. In de zomer staan de bandjes met schelpjes en de gekleurde bandjes erg leuk. In de winter staan de zilveren armbandjes met bedeltjes leuk bij een goede outfit.

Versieringen

Een enkelbandje kan verschillende soorten versieringen hebben zoals eerder genoemd. Schelpjes kunnen bijvoorbeeld geluk schelpjes zijn of cowries in naturel kleur, maar ook zilver-  of goudkleurig. Vaak zijn het echte schelpjes. Stoffen bandjes hebben meestal geen bedeltjes, maar deze zijn gevlochten met vele kleuren touwtjes en hebben vrolijke patronen. Deze bandjes zie je veel voorbij komen, ze zijn helemaal ibiza stijl. Aan zilveren enkelbandjes zijn vaak mooie bedeltjes bevestigd, zoals het infinity teken of sterretjes. Er zijn ook enkelbandjes met natuurstenen, zoals een amethist, rozenkwarts of zwarte onyx. Naast dat de stenen erg mooi zijn, geven ze betekenis aan de enkelbandjes. Een amethist helpt bijvoorbeeld tegen hoofdpijn en stress. Enkelbandjes zijn dus verkrijgbaar met vele mooie versieringen.

Combineren

Meerdere bandjes om een enkel staat erg leuk. Een aantal bandjes met elkaar combineren kan dus prima. Bijvoorbeeld een ibiza stijl bandje of een bandje met schelpjes samen met een zilveren bandje. Twee of drie bandjes combineren is een echte trend. Zo veel mogelijk bandjes is nog leuker! De bandjes kunnen geheel naar eigen keuze gecombineerd worden. Zo ontstaat als het ware weer een nieuwe stijl. Enkelbandjes staan ook goed in combinatie met andere sieraden, zoals ringen en oorbellen. Er zijn zelfs matchende sieraden bij een enkelbandje. Dit sieraden voor aan je enkel is een toevoeging aan elke outfit!

Geef een reactie