Lees de leukste shopblogs!

Overig

Kaarten drukken

Kaarten versturen, iets dat we tegenwoordig niet meer heel vaak doen. Alleen toch als iemand een kaart ontvangt geeft dat toch een persoonlijk gevoel. Kaarten drukken maakt dat allemaal nog persoonlijker. Een kaart kun je namelijk gebruiken voor verschillende gelegenheden. Dus saai of ‘’achterhaalt’’ hoeven ze niet te zijn.

Denk aan een persoonlijke verjaardagskaart, kaarten drukken voor een trouwerij of een kaart geven als bedankje voor een bestelling die een klant bij je heeft gedaan. Een kaart laten drukken en versturen kan dus voor verschillende gelegenheden zijn. Lees hieronder de mogelijkheden van het drukken van kaarten.

Kaarten drukken voor een trouwerij

Je gaat trouwen, superleuk! Daar hoort natuurlijk een feestje bij, alleen voor een geslaagd feestje moeten gasten natuurlijk wel op de hoogte zijn. Op de hoogte zijn van tijden, wellicht een dresscode, locatie en ga zo maar door. Persoonlijke kaarten drukken is natuurlijk wel het meest originele om te doen. Zo geef je een persoonlijke touche aan de kaarten. Je kunt de uitnodigingskaarten maken of zo laten maken dat het echt past bij jullie trouwerij. De opties daarin zijn natuurlijk oneindig.

Om je trouwkaarten helemaal compleet te maken kun je bijpassende stickers laten drukken die je vervolgens op de enveloppen kunt plakken. Zo maak je de trouwkaarten extra origineel en speciaal.

Maak je klanten speciaal

Jij hebt een eigen onderneming en wilt je klanten graag extra in het zonnetje zetten. Wanneer ze bijvoorbeeld een bestelling bij jou hebben gedaan via je webshop wil jij ze graag bedanken en natuurlijk ook behouden als klant. Hoe leuk is het dan dat je ze een persoonlijk kaartje kunt sturen als bedankje. Je maakt extra contact met ze en de bestelling maak je door een kaartje ook extra persoonlijk.

Wil je uitpakken met je kaarten? Dan kun je ook kiezen voor het drukken van kaarten met foliedruk dit is geen standaard optie, waardoor het kaartje nog specialer zal overkomen. Dat is tenslotte wat je wilt en je klanten graag willen ervaren, dat ze speciaal zijn. Met het sturen van een kaartje kun je dat al snel bereiken.

De voorbereiding

Wanneer je kiest voor het drukken van kaarten is een goede voorbereiding natuurlijk wel van belang. Je laat tenslotte een eigen ontworpen kaart drukken. Dus het moet er wel goed uit zien. Denk daarom goed van tevoren na wat je op de kaart wilt zetten en check het daarna ook goed qua vormgeving en spelling. Zo kun jij de kaarten in meervoud laten drukken.

Geef een reactie