Lees de leukste shopblogs!

Beauty

Zoektocht naar nieuwe boxershorts

Al mijn boxershorts zijn een beetje gaar geworden. Bij de een zitten er gaten in. De ander is helemaal verkleurd en versleten. Ik heb deze boxershorts dan ook al een paar jaar. Ik had gehoopt er langer mee te kunnen doen. Maar het heeft niet zo mogen zijn. En dus ben ik op zoek naar nieuwe boxershorts. Ik heb dit keer meer te besteden dan destijds. Destijds was ik een student en kocht van alles het goedkoopste dat ik kon vinden. Nu hoeft dat niet meer. Nu kan ik voor de betere merken gaan.

Dus ik heb wat onderzoek gedaan. Boxershorts van de hoogste kwaliteit dat schijnt met name Ten Cate te zijn. Ten Cate ondergoed is een Nederlands merk dat de meest hoogwaardige onderbroeken op de markt brengt. Bij een van mijn favoriete webwinkels, hemdvoorhem, hadden ze een actie een 3 pak boxershorts van dit merk van 40 voor 30 Euro. Een prima mogelijkheid.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/ten-cate-ondergoed

Enfin, gewoon prima onderbroeken zwart effen niet te spannend, wel erg gedegen. Voor meer spannende avonden wilden ik er wel wat meer kleurrijks bij hebben. Dat vond ik ook bij hemd voor hem. Specifiek het merk Muchachomalo.

Ook weer zo een actie dat je 3 onderbroeken koopt voor een verlaagde actieprijs. Ik weet niet hoe lang deze actie nog gaan zal zijn dus ik zou aanraden om snel te handelen indien je ook op zoek bent naar leuke en kwalitatieve onderbroeken.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/heren-ondergoed

Ik heb beide bestellingen reeds in huis. Ik vind beide lekker zitten. Maar dienen dus ander doel. Van beide soorten heb ik er nog een pakketje bij besteld zodat ik genoeg onderbroeken heb dat ik niet iedere week de was hoef te doen. Nogmaals ze zitten goed. Ik denk ook wel dat ik langer met deze broekjes ga doen dan de vorige. Kan me geeneens herinneren welk merk mijn vorige onderbroek was. Maar was er niet kapot van dus qua uiterlijk en duurzaamheid. Het is nog wat te vroeg, maar over een paar jaar kan ik misschien nog eens bloggen en mijn ervaringen delen omtrent de duurzaamheid van deze kledingstukken.

Geef een reactie