Lees de leukste shopblogs!

Overig

De origineelste cadeautjes voor iemands verjaardag

Ieder jaar moeten we er weer aan geloven: een verjaardagscadeau vinden voor die ene vriend of familielid die zo’n beetje alles al lijkt te hebben. Hoe kan je hem of haar dan nog een origineel geschenk geven? En hoe verzin je jaar in jaar uit weer iets nieuws? In deze blog kun je enkele tips lezen over welke originele items je allemaal cadeau kan doen.

Foto’s direct geprint

Vroeger had je er misschien al eentje, maar ze zijn weer helemaal terug van weggeweest: polaroid camera’s. Deze camera’s drukken de foto die ze hebben gemaakt meteen af. Zo kan degene herinneringen vereeuwigen tot iets tastbaars en ze gelijk ophangen! Ze zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de regenboog, dus voor ieder wat wils. Je kunt er nog een leuk hoesje en een aantal films aan toevoegen en je hebt een compleet en origineel cadeau! Wat ook leuk is, zijn van die kleine printertjes die foto’s van je telefoon direct kunnen afdrukken. Je foto’s kunnen dan direct in een lijstje of op de muur geplakt worden.

Een luxe waterpijp

Een shisha of waterpijp komt van oorsprong uit het Midden-Oosten, maar begint ook in het Westen enorm in populariteit te stijgen. Het is een apparaat waarmee je gearomatiseerde pijptabak kan roken. Je denkt er misschien niet meteen aan om een waterpijp cadeau te doen, maar het roken van een waterpijp kan ontzettend ontspannend zijn. Of je het nou alleen doet na een lange dag werken of de slang met een groep vrienden doorgeeft. Naast een waterpijp kan je ook allerlei accessoires aan het cadeau toevoegen. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan dampstenen met een smaakje zoals watermeloen, mojito of menthol of een extra decoratief mondstuk.

Gepersonaliseerd cadeau

Als je wil laten blijken dat je moeite hebt gestopt in het uitzoeken van een cadeau, moet je iemand een gepersonaliseerd cadeautje geven. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het laten graveren van iemands naam in bestek of mooie glazen. Of iemand die fan is van astrologie kan je een sterrenhemel van zijn of haar sterrenbeeld cadeau doen. Ten slotte zie je tegenwoordig ook decoratieve plattegronden van de stad waarin iemand woont steeds vaker voorbij komen. Een fotocadeau is vaak ook persoonlijk en leuk voor bijvoorbeeld vader- of moederdag. Een mok met een foto of glazen onderzetters. Je kunt het zo gek niet bedenken en hoe creatiever hoe beter!