Lees de leukste shopblogs!

Home

Dé laarzentrends voor komende winter (2021/2022)

Laarzentrends

Laarzen zijn het ideale schoeisel voor in de winter. Ze houden je voeten en benen lekker warm en droog. Hier lees je wat de laatste trends zijn voor het komende winterseizoen. Welke uitvoeringen, kleuren en merken springen eruit? Marco Tozzi laarzen vallen in ieder geval onder de favorieten. Maar welke trends zijn er nog meer op het gebied van laarzen geschikt voor de winterperiode? Je leest het in onderstaande blog.

Zo kleurig mogelijk

Winters kunnen grauw en grijs aandoen, maar jouw laarzen zijn dat zeker niet. In plaats van voor veilig zwart en bruin te kiezen, draait het dit jaar vooral om kleur. Van dieprood tot felblauw, van okergeel tot mosgroen, de wintercollectie laarzen laat een grote verscheidenheid aan kleur zien. Ze zorgen voor een mooi contrast bij een rustige, effen outfit.

Afzakkers matchen altijd

Laarzen die zo los om je benen zitten dat ze wat lijken af te zakken zie je veel terugkomen. Deze zogeheten afzakkers laten je benen slanker ogen. Ze combineren goed met zowel midi- als korte rokken en staan geweldig wanneer je ze over skinny jeans draagt.

Tot en over de knie

Overknee laarzen zie je veelvuldig terug deze winter. De schacht komt minimaal tot aan de knie, maar eigenlijk geldt hoe hoger, hoe beter. De modellen zijn vooral strak, met en zonder hakken en ook met grove zool. Vooral voor een stoere look zijn de laarzen met grove zool goed geschikt.

Paardrijlaarzen

Natuurlijk geen echte paardrijlaarzen, maar modellen die geïnspireerd zijn op de laarzen uit de paardensport horen er ook bij deze wintermaanden. Ze zijn vooral verkrijgbaar in de wat behoudende kleuren als zwart en bruin en daarom goed te combineren met veel verschillende outfits en kledingstijlen.

Nieuwe trendy laarzen

Wanneer je deze winter weer toe bent aan een nieuw paar laarzen volgens de laatste trends. Er zijn genoeg merken met mooie en betaalbare collecties. Denk bijvoorbeeld aan Tamaris, Marco Tozzi, Rieker en noem zo maar op. Kijk bijvoorbeeld op Durlinger.com voor een uitgebreide collectie. Deze modieuze laarzen merken zijn van goede kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd.