Lees de leukste shopblogs!

Overig

Wat is de beste waterontharder te koop?

Wat is de beste waterontharder te koop?

Als je op zoek gaat naar de beste waterontharder moet je eerst weten hoe jouw persoonlijke situatie eruit ziet. Heb je bijvoorbeeld een gezin met sportieve kinderen, ben je samenwonend met een partner of heb je een groot huis met luxe? Voor al deze situaties is het nodig om een andere waterontharder te gebruiken. Maar welke zijn dat nu precies?

De beste waterontharder voor een gezin met sportieve kinderen

Het zal je vast veel bekend klinken, een stapel wasgoed van sportende kinderen. En dat met wasmiddel dan niet aan te slepen is. De broekjes beginnen vaal te worden en je hebt in de douche constant last van kalkresten. Met een waterontharder voorkom je natuurlijk de wasgoed niet, maar het zorgt er wel voor dat je minder wasmiddel hoeft te gebruiken. Met zacht water komt je wasgoed met minder wasmiddel extra zacht en helder uit je wasmachine. Daarnaast hoef je de douche een stuk minder schoon te maken, want je hebt geen last van kalkaanslag. De beste waterontharder voor deze situatie is de Omega 400. Deze waterontharder is geschikt tot 7 personen.

De juiste waterontharder voor samenwonend met partner

Zit je lekker samen televisie te kijken met een kop thee en maak je je zorgen of er kalk in zit? Of vind je het vervelend dat na het afwassen je glazen er niet mooi schoon uitzien? Maak dan de keuze voor een waterontharder. Met zo’n apparaat krijg je 100% kalkvrij water en het is in je hele huis beschikbaar. Dat betekent ook als je in een appartement, flat of een tussenwoning woont. Je bent met een waterontharder verzekerd dat er geen kalk in je kopje thee zit en je hoeft niet meer extra schoon te maken na een afwas. Ook hoef je geen kalkresten in je keuken en douche meer te verwijderen. Ideaal niet? De beste waterontharder voor deze situatie is de Omega 100. Geschikt voor een huishouden van 1 tot 2 personen met een doorstroming van 30 liter per minuut.

De waterontharder voor een groot luxe huis

Verbruik je veel water, heb je een groot huis en houd je van luxe? Extra veilig drinkwater, streeploos glaswerk en zacht douchewater horen hierbij. Je wilt geen omkijken hebben naar dit soort dingen. Een waterontharder zorgt voor het perfecte zachte water. Je hebt zo gelijk glimmend glaswerk in je kast staan, kan lekker zacht douchen en hebt heerlijk drinkwater. Een Omega waterontharder zorgt voor 100% kalkvrij water en zorgt daarnaast voor 15 jaar garantie op het apparaat. Hoeveel luxe wil je hebben? De beste waterontharder voor luxepaardjes is de Omega 600. Heeft een doorstroming van 58 liter per minuut en is geschikt voor maar liefst 14 personen.

Zorg nu nog voor de beste waterontharder in huis

De beste waterontharder is niet te missen als je zeker wilt zijn van kwalitatief goed water. Met 100% kalkvrij water hoef je minder kalkresten schoon te maken en dat zorgt ervoor dat je

minder schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken. Scheelt weer wat geld. Daarnaast ben je met een waterontharder verzekerd dat je zonder kalk lekker van je thee kunt genieten. En wie wilt dat nu niet?