Lees de leukste shopblogs!

Mode

Waar moet je op letten bij aanschaf sport bh grote maten?

Waar moet je op letten bij aanschaf sport bh grote maten?

De juiste bh uitzoeken kan enorm lastig zijn en zeker als je ook een maat je meer of een grotere cupmaat hebt. Sport bh’s heb je in verschillende soorten en maten je kunt al snel verdwalen als je geen idee hebt welke sport bh grote maten het beste bij je past. Je wilt natuurlijk een bh die comfortabel zit en voldoende steun biedt! Om je op weg te helpen om tot de beste keuze te kunnen komen geven wij in onze blog een aantal handige tips over waar je op moet letten als je een sport bh wilt aanschaffen.

Een enorme keuze in sport bh grote maten

Je hoeft je in ieder geval zorgen te maken dat je te weinig keuze hebt, want er zijn genoeg sport bh’s grote maten te verkrijgen. Waar je wel op moet letten is dat je een sport bh grote maten uitzoekt die lekker zit en voldoende ondersteuning geeft. Sport bh’s online bestellen is dan ook iets lastiger, maar je kunt je het beste laten leiden door de informatie die je leest. En bestel voor de zekerheid meerdere bh’s zodat je ze kunt proberen. De sport bh’s die niet naar wens zijn kun je dan weer retourneren. 

Sport bh grote maten die voldoende steun bieden

Je moet wel een sport bh grote maten uitzoeken die voldoende support geeft. Zeker als je nek- en rugklachten wilt voorkomen. Vaak wordt support aangeduid in levels. Zo zijn er sport bh’s die gemiddeld, veel of extreem veel ondersteuning bieden. De juiste support is natuurlijk afhankelijk van je cupmaat en welke activiteiten je merendeels uitvoert. Fanatieke sporters hebben immers een andere soort bh nodig dan vrouwen die zo en dan eens wandelen of een stukje fietsen.

Welke activiteiten doe jij?

De ondersteuning van de sport bh grote maten is ook afhankelijk van je dagelijkse activiteiten. Ben je altijd aan het rennen of ben je een fanatieke sporter? Dan heb je meer baat bij een sport bh met high of extreme support. Heb je zittend werk en beweeg je nauwelijks? Dan zou een bh met medium support al voldoende kunnen zijn. In de basis hebben vrouwen met een grotere maat meer baat bij een sport bh met high of extreme support. 

Extreme support en beugel voor optimaal comfort

De grote vraag is natuurlijk of je voor een sport bh met of zonder beugel kiest en voor vrouwen met een grote cupmaat is een sport bh grote maten met extreme support en beugels de perfecte keuze. Toch kan een grote maten bh minder comfortabel zijn dan een bh zonder beugel. Dat is niet anders. Je borsten worden in ieder geval goed ondersteunt en stuiteren niet wanneer je aan het sporten bent. Dat zorgt juist wel voor meer comfort terwijl het ook gênante momenten voorkomt.

Sport bh grote maten in verschillende soorten kleuren

De keuze voor de juiste kleur kan ook een uitdaging zijn, maar hoe comfortabel sport bh grote maten is heeft altijd de hoogste prioriteit. Als je eenmaal het juiste model hebt uitgezocht kun je een mooie kleur uitzoeken. Met een zwarte bh en bijpassende onderbroek speel je altijd op safe, maar je kunt ook voor een donkerblauwe, witte of rode bh kiezen. De nude kleurige sport bh is ook enorm populair bij vrouwen.