Lees de leukste shopblogs!

Overig

Verwen je vader met een persoonlijk cadeau voor Vaderdag

Heb jij al een leuk Vaderdag cadeau uitgezocht? Elke derde zondag in juni zetten we alle vaders van Nederland in het zonnetje. Ja, ja… elke vader zegt dat hij geen cadeaus nodig heeft en hij zal blij zijn als je hem belt. Nee!

Stiekem geniet hij enorm van het ontvangen van lieve gebaren van zijn zoon of dochter. Verras de leukste papa van het jaar met een leuk cadeau laat hem genieten, tijdens zijn eigen feestdag! Iedere vader verdient toch een leuke attentie met deze feestdag? Zo ook die van jou! Lees snel verder zodat jij ook een fantastisch presentje voor Vaderdag kunt scoren! 

Wat vinden vaders leuk?

Je kunt je hersens goed zeer doen, tijdens het nadenken voor een origineel Vaderdag cadeau, maar feit blijft dat een goede stropdas, parfum of sokken inderdaad items zijn die je kunt aanschaffen om de vader van deze wereld te plezieren. Als bedankjes!

Of je nu je eigen vader, je schoonvader of de vader van je kind in het zonnetje zet. We hebben veel Vaderdag cadeau-ideeën voor elke man. Door de pandemie kon niet iedereen Vaderdag vieren, maar gelukkig, is daar inmiddels verandering ingekomen. Waardoor je alles wat je hebt gemist, maar eens goed moet inhalen. Je vader in het zonnetje zetten is daarom nu zo belangrijk!

Cadeautips

Ze komen steeds meer op straat: barbershops. Een echte mannenzaak waar echte kappers je knippen en scheren met ouderwetse messen. Laat je vader het ambacht (her)beleven op een plek waar hij voor heel eventjes een echte man kan zijn, wat ons betreft: een ideaal voorbeeld van bedankjes. Verder na meer dan een jaar lockdown weten we één ding zeker: een goed koffiezetapparaat in de keuken is cruciaal. Met een compacte espressomachine wordt je vader een echte barista. Het perfecte Vaderdag cadeau voor een koffieliefhebbende vader.

Tenslotte kunnen we het niet helpen, maar zijn het met je vader eens: Mannen verdienen aandacht! Van harde werkers die brood op tafel brengen tot thuisblijvende vaders die voor hun kinderen zorgen. Of de vader die altijd aan je zijde staat, naar je luistert of elektriciteit installeert als je de kamer binnenkomt. We kunnen alle stereotypen opnoemen… maar wat je vader ook voor jou of iemand anders doet, geef hem de eer die hij verdient. 

Geef hem een cadeau, waarin hij er lekker op uit kan gaan. Ga naar een voetbalwedstrijd, neem hem mee naar een outdoor experience. Of ga met hem op pad naar een stad in Nederland en maak er samen je eigen dag van. Een vaderdag cadeau kopen is iets wat je echt niet mag overslaan!