Lees de leukste shopblogs!

Overig

Wat zijn de voordelen van Big shoppers?

Ben jij al bekend met Big shoppers? Dit zijn tassen die extra groot zijn. Je ziet tegenwoordig steeds meer bedrijven die gebruik maken van deze tassen. Maar waarom eigenlijk? Er lijkt immers op het eerste gezicht niet iets speciaals aan deze tassen te zijn. Toch is dit wel het geval. In deze blog ontdek je precies wat de voordelen zijn voor bedrijven om grote tassen te gebruiken als deze. Op deze manier kun je zelf beslissen of deze tassen ook interessant zijn voor jouw bedrijf.

Big shoppers zijn herbruikbaar

Het eerste voordeel van Big Shoppers is dat ze herbruikbaar zijn. Vele plastic tassen zijn namelijk maar eenmalig te gebruiken. Daardoor zijn deze niet zo praktisch. Daarentegen kennen Shoppers die groot zijn dit probleem niet. Daardoor haal je er veel meer waarde uit. Daarnaast moet je voor normale plastic tassen elke keer weer een bedrag betalen. Dit tikt langzaam maar zeker aan. Ook dit probleem voorkom je dus door voor Shoppers te kiezen die groot zijn.

Meenemen is eenvoudig

Het tweede voordeel van Big shoppers is dat ze eenvoudig mee te nemen zijn. Deze tassen kun je namelijk opvouwen. Daardoor passen ze haast overal in. Zelfs in je broekzak is het mogelijk om dit soort tassen mee te nemen. Daardoor zijn ze zeker niet irritant om bij je te hebben. Op deze manier sta je altijd klaar om spullen te vervoeren met deze tassen. Zo ben je hoe dan ook voorbereid, wat de dag ook mag brengen.

Veel opslagruimte

Verder is het ook een voordeel dat Big Shoppers veel opslagruimte hebben. Vele tassen zijn namelijk beperkt qua volume die ze kunnen bergen. Daardoor moet je meerdere keren heen en weer om alles te vervoeren of juist meerdere tassen gebruiken. Dit zijn beiden opties die absoluut niet praktisch zijn. Met grote shoppers heb je dit probleem dus niet. Deze tassen bevatten namelijk zoveel ruimte dat je haast altijd in een keer alles mee kunt nemen. Daardoor ben je minder tijd kwijt aan het vervoeren van spullen.

Haast gewichtloos

Tevens is het een voordeel dat Big Shoppers haast gewichtloos zijn. Vanzelfsprekend wordt dan gedoeld op situaties waarin de tas geen spullen bevat. Je kunt verwachten dat een grote Shopper ongeveer 100 gram weegt. Dit is een perfect gewicht doordat het geen last geeft aan mensen die deze tas voor een lange tijd met zich mee dragen. Daardoor heb je haast niet door dat je deze tas bij je hebt.

Ze breken niet

Tot slot is het ook een voordeel dat deze tassen van UTS Bags niet gemakkelijk breken. Normale plastic tassen staan bekend om het feit dat ze erg breekbaar zijn. Vaak gebeurt het breken ook nog eens op een ongewenst moment. Met Big Shoppers heb je hoe dan ook geen last van dit probleem. Op plekken als UTS-Bags kom je alleen maar tassen tegen die gemaakt zijn van een stevig materiaal. Zo heb je op dit vlak nooit stress.