Lees de leukste shopblogs!

Mode

Outfit tips voor de Nederlandse zomer

Het is alweer augustus en ja hoor, het regent weer eens dagen achter elkaar. Hoewel het nog niet erg koud is, wil je je garderobe wel een beetje aanpassen aan het weer. Lees gauw verder wat je zou kunnen dragen!

Rain, go away

Bewolkt weer en regen elke dag, daar wordt je wel humeurig en somber van. Het liefst wil je dan ook gewoon in je bed blijven liggen met een filmpje erbij, maar helaas moet je nog steeds naar je werk of naar school. Wat een ideale outfit is voor als je geen zin hebt om jezelf te kleden, maar er alsnog fashionable uit wilt zien is een jeans met een baggy trui, t-shirt of top. Zo kun je bijvoorbeeld t-shirts van het merk azuka vinden bij een winkel voor damesmode in Den Haag. Hier kun je namelijk leuke t-shirts en tops vinden met logo’s of printjes die makkelijk te combineren zijn met jeans zodat je minimale effort hoeft te stoppen in je outfit!

Laarsjes

Natte sokken met dit weer zijn vanzelfsprekend een no go. Ga daarom op zoek naar leuke laarsjes, zodat je enkels ook lekker bedekt blijven. Inmiddels is de herfstcollectie ook al in winkels te verkrijgen dus een reden om te shoppen! Simpele zwarte laarsjes zijn natuurlijk altijd goed, maar studs erop voor een extra touch kunnen ook geen kwaad.

Cover up

Het is niet bepaald koud, maar het is  nogal frisjes in de ochtenden en avonden. Investeer daarom in een tussenjas, zoals een leren jack of een dunne trenchcoat. Wat ook een trend is tegenwoordig, zijn overshirts. Dit is een overhemd, maar valt net iets groter en is wat warmer, dus ideaal om als jasje te gebruiken! Dit zit niet alleen comfortable, maar het geeft je outfit ook net iets extra’s!

Geef een reactie