Lees de leukste shopblogs!

DIY

Sportspullen shoppen om thuis je eigen sportschool te creëren

Het hebben van een maandelijkse sportschoolabonnement en niet gaan is super stom en duur. Veel mensen geven teveel geld aan hun sportschool abonnement maar ze gaan nooit. Dit geld kan je natuurlijk veel beter gaan investeren. Laatst zat ik een weekend thuis en ik kwam met een super goed idee. Waarom haal ik de sportschool gewoon niet naar mij toe? Ik besloot op mijn vrije zaterdag heel mijn zolder leeg te halen om mijn eigen sportschool te bouwen. Het resultaat is fantastisch. Ik kan nu sporten wanneer ik wil en ik heb geen last van andere mensen. In dit artikel ga ik je tips geven die mij geholpen hebben tijdens het bouwen van mijn sportschool. 

Multifunctioneel squatrek 

Je hebt hem vast wel vaker voorbij zien komen. Een multifunctioneel squatrek. Het fijne aan dit rek is dat je heel veel verschillende oefeningen kan uitvoeren. Je kan onder andere gaan squatten, deadliften en optrekken. Het is een handig rek die niet al te veel ruimte kost. Let er wel goed op dat je de oefeningen goed doet. Zo voorkom je blessures. 

Cardio

Vind je het fijn om intensief cardio te doen en veel te zweten? Dan zijn hometrainers echt iets voor jou! Spinningfiets zuid-holland heeft verschillende spinningfietsen waar je op kan trainen. Vind je fietsen helemaal niks? Roeitrainer zuid-holland heeft ook roeitrainers voor thuis. 

Speakers 

Hoe kan je nou sporten zonder goede muziek? Ben je bezig om je eigen sportschool te bouwen? Dan mogen goeie speakers echt niet ontbreken. Wat ik persoonlijk fijn vind is om kleine surround speakers op elke hoek te plaatsen. Zo kan je optimaal genieten van de muziek om je heen. Heb jij je workout spotify lijstje al klaar? 

Ben jij ook bezig met je eigen sportschool? Ik hoor het graag als je nog goede ideeën hebt! 

Geef een reactie