Lees de leukste shopblogs!

DIY

Zorgeloos verzenden? Vertrouw op Bonsema Verpakking!

Ook al zul je zelf de verzending op je moeten nemen, je kunt je pakket hier wel grondig op voorbereiden. Dit doe je door de allerbeste verzendmaterialen uit te kiezen!

Zodra je een zorgvuldig pakket uit handen geeft aan een bezorgingsdienst, is het niet langer jouw verantwoordelijkheid wat ermee gebeurt. Maar of het nu gaat om een persoonlijke verzending of een zakelijke, het is jou er natuurlijk alles aan gelegen dat de doos, envelop of koker in een perfecte staat zijn ontvanger bereikt. Als het al niet is omdat je persoonlijk om de geadresseerde geeft, staat nota bene je reputatie als ondernemer op het spel!

Gelukkig kun je in geval van twijfel – en ook in iedere andere instantie! – vertrouwen op de kwaliteit van Bonsema Verpakking. Al meer dan 100 jaar weten wij het kaf van het koren te scheiden en produceren wij onze eigen verzendmaterialen van de beste materialen. Ook jouw verzending komt piekgaaf aan wanneer je van onze stevige verpakkingen gebruik maakt!

Verpakking bedrukken

‘Onze’ verpakkingen? Ja, da’s in principe correct. Maar we willen er alles aan doen om daar desgewenst volledig jouw verpakking van te maken! Met een persoonlijke opdruk maak je de ontvanger van je pakket extra blij. Of herinner je hem of haar aan jouw bedrijf wanneer je doos of envelop van je huisstijl en/of logo voorzien is. Hiermee maak je de perfecte reclame voor jezelf! Zeker wanneer je een verpakking kiest die hergebruikt kan worden; zo maak je extra veel kans dat anderen jouw bedrijfsgegevens al dan niet bewust in zich opslaan. Laat dus je doos bedrukken!

Verpakking op maat

Op onze website staan verpakkingsmaterialen in allerlei afmetingen aangegeven. Ben je echter op zoek naar iets heel specifieks? Dat is bij Bonsema Verpakking geen enkel probleem! Wij zijn namelijk met een speciale machine in staat om iedere gewenste verpakking in jouw ideale hoogte, breedte en diepte in welke oplage dan ook samen te stellen! Wij hanteren geen mini- of maximum als het aankomt op de allerbeste verpakkingen uit Hoogeveen, Groningen en omstreken. Bij ons mag je vertrouwen op de hoogste kwaliteit in de kwantiteit van jouw keuze!

Geef een reactie