Lees de leukste shopblogs!

Mode

De laatste mannenmode trends

Dacht jij dat mannenmode saai en monotoon is? Toegegeven tot voor kort was dit decennialang aan de orde. Maar er lijkt verandering in te komen. In dit artikel zullen we een aantal herenmode trends aan het licht brengen die ons enthousiast maken.

Overhemden

Op overhemden vlak zien we dat mannen steeds vaker kiezen voor leuke prints. En ook voor alternatieve kleuren. Zoals licht roze en oranje bijvoorbeeld. De tijden van het saaie zwarte of blauwe effen overhemd lijken voorgoed achter ons te liggen. Natuurlijk dat soort overhemden zullen we nog veelvuldig zien voornamelijk bij meer formele gelegenheden. Maar voor casual gebruik zien we dus steeds meer variatie.

Een tweede punt in overhemden opzicht is dat overhemden steeds vaker strijkvrij zijn. Strijkvrije overhemden zijn de toekomst daar zijn wij zeker van. Wij hebben een enquĂȘte gehouden onder 300 Nederlandse en Vlaamse mannen. En raad eens. 98% van de ondervraagden zou het prima vinden om nooit meer te hoeven strijken. Welnu, dit is niet langer een hypothetisch vraagstuk, want het is volkomen mogelijk en realistisch om het strijkijzer bij het grof vuil te zetten dankzij de innovatie van strijkvrije overhemden. Strijkvrije overhemden worden momenteel nog maar mondjesmaat verkocht in Nederland, maar dit is de beste website ervoor. Goede merken wanneer het aankomt op strijkvrije overhemden zijn Eterna en Olymp.

Kniekousen

We hebben het hier niet over kniekousen voor een voetbal match o.i.d. of de kniekousen van een Schotse doedelzak speler. Nee we hebben het hier over casual gebruik van kniekousen. De kniekousen zijn zoals de naam al aangeeft kousen die komen tot en met de knie. Deze beginnen steeds meer in zwang te komen. We zien het nog niet heel veel in het Nederlandse straatbeeld, en sommige mannen schamen zich er nog een beetje voor en verstoppen ze onder een lange broek, maar de verwachting is dat kniekousen voor mannen voor casual gebruik steeds meer geaccepteerd zal worden en heel normaal zal gaan worden. Dit is een nuttige website om hippe modellen te vinden. Goed merk in dit opzicht is Falke. Met name Falke Airport is een model waar mannen goede ervaringen over rapporteren.

Geef een reactie