Lees de leukste shopblogs!

Mode

3 redenen om direct een abonnement parfum af te sluiten

Bent u een echte fan van parfum en heeft u er altijd wel eentje op? Dan zou u echt eens kennis moeten maken met het parfum abonnement. U denk waarschijnlijk in eerste instantie: wat vreemd. Als u er meer over hoort gaat u het waarschijnlijk wel waarderen. Wat dit abonnement precies in houdt komt u vandaag te weten.

Hoe werkt het?

Parfum is meestal te vinden in de winkel. Het enige nadeel is dat dit meestal vrij grote flesjes zijn. Het nieuwe concept van het maandelijkse concept komt met een oplossing. Bij dit abonnement kan u maandelijks uit wel meer dan 500 verschillende parfums kiezen. Maar waarom zou u hiervoor kiezen?

  • U heeft veel keuze, waaronder de top 10 damesgeuren
  • Vindt u een parfum niet lekker? Geen probleem, dan kiest u volgende maand weer een nieuwe
  • Kleine flesjes zijn makkelijk mee te nemen

U heeft veel keuze, waaronder de top 10 damesgeuren:

Een overzicht met meer dan 550 verschillende keuzes geven u de kans elke maand weer iets totaal anders te proberen. Dit geeft bij de mensen om uw heen ook telkens een ander beeld van u. Het concept werkt als volgt: U zoekt online een website die deze service aanbiedt. Daar kan u vervolgens een account aanmaken. Met dit account kan u losse parfums kopen of een abonnement afsluiten. Als u het abonnement heeft, krijgt u een overzicht te zien met alle keus. U kan door verschillende categorie├źn vinden wat u zoekt. U kan de keus nu maken. Bent u achteraf toch niet blij met de keus die u heeft gemaakt? Dan kan u dit 5 dagen voor dat het naar u toe wordt gestuurd nog veranderen. Een ander groot voordeel van dit concept is dat u het abonnement stop kan zetten wanneer u dat maar wilt. U zit niet vast aan een lang opzegtermijn of iets dergelijks. 

Vindt u een parfum niet lekker? Geen probleem, dan kiest u volgende maand weer een nieuwe

Heeft u een parfum thuisgestuurd gekregen, maar u vindt hem uiteindelijk toch niet lekker? Dan heeft u geluk dat u de maand daarna weer een nieuwe kan kiezen. Als u de parfum die u niet lekker vond in het groot had gekocht, was het erg zonde van het geld geweest. U kan helaas een parfum niet achteraf ruilen. 

Kleine flesjes zijn makkelijk mee te nemen

Als u dit abonnement neemt, krijgt u er een mooi make-up tasje bij. Door de kleine flesjes is het perfect om mee te nemen. Omdat u maandelijks parfum krijgt heeft u er altijd wel eentje bij u. 

Bent u tevreden met de parfum, maar doet u er gemiddeld wat langer over dan een maand? Dan kan u altijd het abonnement op pauze zetten. U hoeft dan niks te betalen. U kan het weer doorzetten als u weer parfum nodig heeft. Zou heeft u altijd een voorraad parfum.

Geef een reactie