Lees de leukste shopblogs!

Mode

3 tips voor het bestellen van de leuke carnavals outfit!

Alaaf! Carnaval is bijna in aantocht en dat betekent bier drinken en de leukste carnavals outfit bestellen. Waar moet je op letten bij het bestellen van een leuke carnavalsoutfit? En wat zijn de carnavalstrends van dit jaar? Je leest het in dit artikel!

1.)   Investeer in een goed outfit

Ken je dat? Dat je carnavalskleding hebt besteld en je er welgeteld maar één dag maar mee hebt gedaan? Hartstikke zonde natuurlijk, zeker als je er tientallen euro’s voor hebt betaald. Investeer daarom in een goed carnavalsoutfit. Mix bijvoorbeeld een leuke masker met oude kleding die je in leuke kleuren overspuit.

2.)   Een goede aankoop

Hoe kies je eigenlijk een goed carnavalskostuum uit? Kijk op internet naar de online beoordelingen. De webshop moet minimaal een 8 (of 4 sterren) scoren. Verder is het verstandig om gebruik te maken van een maattabel. Op kledingwebshops heb je vaak een maattabel, zodat je bijna zeker weet dat het kostuum goed gaat passen. Kijk tot slot heel even naar de garantie. Kan je het kosteloos retourneren? Dat is wel zo prettig!

3.)   De leukste carnavalstrends voor 2020

Carnavalstrends worden altijd gedomineerd door het nieuws. Vorig jaar zag je bijvoorbeeld de hoofdrolspelers van El Casa del Papel vaak terug. De trends worden eigenlijk altijd bepaald door het laatste nieuws. Hoe recenter, hoe grappiger het vaak is. Ook dit jaar is het de verwachting dat het vaak gedragen zal worden. Ook dierenkostuums doen het altijd goed. Verder zie je de laatste jaren veel hipsterkostuums terugkomen.

Carnaval is een moment waarop je lekker je zorgen kan vergeten en volop feest kan vieren. Na het lezen van dit artikel weet je in ieder geval waar je op moet letten bij het kiezen van een outfit en wat je juist wel (of niet!) moet bestellen. Maak er een leuke carnaval van!

Geef een reactie