Lees de leukste shopblogs!

Mode

Op zoek naar T-shirt? Kijk eens naar Beeren T-shirts!

Een goed T-shirt onder je overhemd is het halve werk, maar waar vind je dat juiste T-shirt? Bij de één is het T-shirt veelte lang en bij een ander valt het T-shirt veelte kort. De één wil een T-shirt met een ronde hals en de ander heeft liever een T-shirt met een V-hals. Zo heeft eenieder persoonlijke voorkeuren.

Beeren ondergoed

Ondergoed iets dat je iedere dag draagt, daarom is het wel erg belangrijk dat het ook lekker zit. Ken je dat dat de hele dag je shirt zit te jeuken? Bij Beeren willen ze zulke problemen verhelpen en zorgen dat jij dit probleem niet meer hebt. Daarom zijn ze zich gaan focussen op comfort.

Het assortiment bestaat uit:

  • Voordeelverpakkingen
  • Herenondergoed
  • Damesondergoed
  • Jongensondergoed
  • Meisjesondergoed
  • Baby’s
  • Klassiek ondergoed
  • Thermo ondergoed

Voordeelverpakkingen, dit zijn alle producten die je kunt kopen maar dan in een grotere verpakkingen. Je hebt dan dus een groot aantal producten maar dan voor een goedkopere prijs dan dat je de producten loskoopt.

Herenondergoed bestaat uit 100% katoen ondergoed, boxershorts, slips, singlets, T-shirts, T-shirt met extra lang, mouwloze shirts, hemden, thermo ondergoed.

Damesondergoed bestaat uit 100% katoen ondergoed, slips, strings, hemden, topjes, blouses, thermo ondergoed.

Jongensondergoed bestaat uit 100% katoen ondergoed, boxershorts, slips, hemden, singlets, shirts.

Meisjesondergoed bestaat uit 100% katoen ondergoed, boxershorts, slips, hemden, shirts en thermo ondergoed.

Baby’s ondergoed bestaat uit pyjama’s, slaapzakken, boxershorts, slips, shirts, en romper ’s.

Klassiek ondergoed bestaat uit ondergoed wat gebaseerd is op comfort. Dit comfort is te voelen aan de dikkere stof van het ondergoed.

Thermo ondergoed is er voor heren dames en kinderen de producten zijn speciaal gemaakt zodat je geen kou meer hoeft te ervaren.

Beeren T-shirt

Waarom zou je voor de Beeren T-shirt moeten gaan? Beeren staat bekent om zijn comfort. En dat merk je ook zeker in het dragen van de T-shirts. De T-shirts zijn gemaakt uit twee soorten materialen, je kunt gaan voor of de katoenen shirts of de shirts van bamboe. Zo zijn de bamboe varianten erg fijn om in de zomer te dragen omdat je hier een stuk minder in zweet dan in bijvoorbeeld een synthetische stof. Ook proberen ze met je mee te denken zo zitten veel mannen met het probleem dat hun shirts te kort zijn. Daarom hebben ze nieuwe shirts ontwikkeld die aan de onderkant een stukje langer zijn. Ze zij net een stukje langer zodat je niet meer het probleem hebt dat het shirt continu uit je broek gaat bij het bewegen.

Ook heb je bij Beeren een groot assortiment om uit te kiezen. Zo willen ze voor eenieder een goed T-shirt aan kunnen bieden. Zo kun je kiezen uit shirts met een ronde hals of een V-hals. Ook hebben ze allerlei kleuren zoals beige, blauw, marineblauw, grijs maar ook zijn er natuurlijk de basic kleuren zoals zwart en wit. dan kun je kun je ook nog kiezen of je met lange mouwen of juist met korte mouwen wilt of helemaal h mouwen.

Geef een reactie