Lees de leukste shopblogs!

Mode

Online een bijzonder sieraad bestellen

Een hele goede vriendin van mij gaat trouwen. Ze heeft me allerlei foto’s gestuurd van haar jurk, de bloemen en alle versieringen. Ze weet namelijk dat ik er niet bij kan zijn en op deze manier wil ze me op de hoogte houden. Ik woon namelijk in het buitenland en vanwege mijn zwangerschap mag ik van de dokter niet meer vliegen. Ik kan er dus niet naar toe, wat we allebei ontzettend jammer vinden, maar het kan echt niet. Ik wil haar mede daarom een heel speciaal cadeau geven waardoor ik toch kan bijdragen aan haar bijzondere dag.

Ik ga online een heel mooi sieraad kopen en dan als verrassing bij haar thuis laten bezorgen. Het online uitzoeken van een sieraad heeft veel voordelen. Je kunt namelijk makkelijk zoeken in alle collecties die online te vinden zijn. Je hebt heel veel keuze waardoor je echt kan vinden wat je zoekt. Met behulp van de zoekcriteria die veel online winkels hebben kun je precies aangeven wat je wilt hebben. Je kunt zoeken op materialen, de lengte van het sieraad en natuurlijk het soort sieraad. Zoek je een armband, ketting, oorbellen of ring? Ik heb al vaker online sieraden gekocht en weet inmiddels wel waar ik op moet letten.

Tip: https://www.ikbensieraden.nl/ketting-kopen/

Het is in ieder geval heel belangrijk dat je de juiste afmetingen weet. Als je voor jezelf een sieraad zoekt is dat een stuk makkelijker dan als je voor iemand anders kijkt. Je kunt sieraden die je al hebt nameten en die gegevens gebruiken bij je zoektocht. Voor het cadeau van mijn vriendin heb ik de hulp ingeschakeld van haar verloofde. Ik heb hem gevraagd stiekem haar sieraden op te meten en dat heeft hij aan mij doorgegeven. Mijn vriendin mag er natuurlijk niks van weten.

Uitgelicht: https://www.ikbensieraden.nl/ring-kopen/gouden-ringen/

Zelf kijk ik altijd naar webwinkels die meerdere foto’s van het sieraad laten zien. Zo kun je vanuit verschillende hoeken naar het sieraad kijken en krijg je een goed beeld hoe het zal staan. Verder is het belangrijk om te kijken of de online winkel goede garantie en ruilmogelijkheden heeft. Zo kun je altijd een sieraad nog ruilen mocht het toch niet passen of tegenvallen. Voor mijn vriendin heb ik een hele mooie elegante zilveren ketting gevonden met daaraan twee kleine hartjes. Ik denk dat ze de ketting heel mooi gaat vinden en echt verrast zal zijn. En voor mijn gevoel ben ik er zo toch een beetje bij.

Geef een reactie