Lees de leukste shopblogs!

Mode

De schoenentrend voor deze herfst en winter

schoenentrend herfst en winter

De herfst is weer volop aangebroken. Het moment bij uitstek om te gaan winkelen voor nieuwe schoenen. Wie er dit seizoen modieus maar toch warm bij wil lopen doet er goed aan om te kijken naar de collectie van Rieker. Dit merk staat bekend om kwalitatief hoogstaande schoenen en laat die ieder jaar volgens de laatste modetrends uit zien. Wat is nu precies de modetrend, we gaan er graag verder op in. 

Zwart of wit 

Schoenen zien er deze herfst en winter nogal zwart of wit uit. Het gaat in beide gevallen om  schoenen die je er vrouwelijk of juist stoer laten uit zien. De schoenen worden in de meeste gevallen in de beide kleuren gemaakt. Het wit kan ook worden afgewerkt naar offwhite waardoor het net niet te kwetsbaar is. Met het zwarte zien de schoenen eruit als biker boots. De schoenen die je koopt voor deze winter zullen overwegend in deze kleuren zijn uitgevoerd. Soms is er gekozen voor een stoere afwijkende kleur zoals olijfgroen. 

Hoge schoenen 

Hoge enkellaarsjes zijn deze herfst en winter helemaal hip. Het gaat om schoenen die een hoge vorm hebben en aan de voorkant in een aantal gevallen een vetersluiting. Maak je geen zorgen, het zijn geen schoenen waarbij je eerst een kwartier je veters hoeft dicht te maken wanneer je ze aantrekt. Aan de zijkant van de boots zit een ritsje waarbij jij in no time in je nieuwe boots stapt. Met haast de deur uit, het is geen probleem. 

Chelsea boots 

Zoek jij schoenen waar je zo in kan stappen, dan zijn chelsea boots de beste keuze. De schoenen hebben elastiek aan de zijkanten zitten waardoor ze gemakkelijk aan en uit trekken. Juist doordat er geen veters in zitten ogen deze schoenen heel trendy en stoer. Ook Tamaris Boots zijn altijd een goede aanschaf maar zeker weten dit najaar en winter.

Trendy schoenen kopen doe je online

Tegenwoordig zijn er talloze schoenenwinkels, zowel online als fysiek heb je de keuze uit ongekend veel verschillende schoenenwinkels. Maar wat dacht je van het aantal schoenenmerken, dit is de laatste jaren ook erg gegroeid. Op Shoetime Online vind je de schoenen van de beste merken. Altijd aansluitend op de laatste trends.