Lees de leukste shopblogs!

Interieur

Fatboy lamp

Fatboy lamp

De Fatboy lamp is een van de vertalingen van oude bekenden in jouw huis en tuin naar een nieuwe, praktische versie. Fatboy vertaalt de essentie van jouw spullen met een iconisch ontwerp met een twist naar een nieuwe uitvoering. Producten die we dagelijks gebruiken veranderen naar iets praktisch is een hele kunst, maar het brengt tot op de dag van vandaag een glimlach op de kopers van hun producten. 

Fatboy lamp, de geschiedenis

Zo’n twintig jaar geleden ontstond Fatboy en werd het motto “we zien dat het anders kan” geïntroduceerd. Toen werd als eerste de zitzak op de markt gebracht als vervanger van de stoel. Overal zag je mensen in die tijd gebruik maken van deze nieuwe ‘stoel’ mede omdat hij zich aanpast in vorm, maar ook omdat hij eenvoudig op te ruimen viel als hij niet nodig was. De zitzak was er in verschillende kleuren en maten en zelfs aan de huisdieren werd gedacht met een speciale versie voor honden en katten. De Fatboy producten moeten loskomen van alle regels en een nieuwe wereld openen. 

Met enige Hollandse nuchterheid is er inmiddels een internationaal team samengesteld om tuinen, kantoren, huizen én feestjes nog vrolijker te maken. Fatboy heeft inmiddels al jaren wereldwijde bekendheid vergaard door naast de zitzak ook meubels, woonaccessoires en lampen te maken. 

Fatboy’s ontwerpen

Met elk product zijn ze tot in detail op zoek naar de fun in functionaliteit. Oftewel alles wat er op een lamp van Fatboy zit heeft een functie. Van label tot knoppen. Ze hebben een eigen design team waarbij gewerkt wordt aan nieuwe klassiekers om jarenlang van te genieten én jarenlang vrolijk van te worden. De Fatboy lamp kun je zowel binnen als buiten gebruiken, afhankelijk van het type. De meeste lampen zijn opblaasbaar, zodat deze ook eenvoudig weer zijn op te ruimen of mee te nemen. 

Fatboy Edison is de meest verkochte Fatboy lamp van dit moment. De Edison is een tafellamp die in drie maten te verkrijgen is en tevens ook voor het kleinere budget aan te schaffen. Naast deze lamp kun je ook eens kijken naar de populaire Fatboy Tjoepke, Fatboy Flamtastique, Fatboy Bolleke of de Fatboy Transloetje die helemaal doorzichtig is zodat deze niet afsteekt tegen de achtergrond maar er volledig in opgenomen wordt. 

Kwaliteit Fatboy lamp

De kwaliteit van Fatboy is hoog door onder andere het gebruik van materialen die tegen een stootje kunnen. Ook houden zij zich bezig met duurzaamheid en daarom kiezen zij voor gerecyclede materialen of materialen met een lage impact op het milieu. 

Los van de kwaliteit in de producten zelf, houdt Fatboy er rekening mee dat zij ook met partners samenwerken die zich bezighouden met een gezonde planeet en goede arbeidsomstandigheden. 

Fatboy lamp is een van de vele producten die je van Fatboy kunt aanschaffen met het gevoel van praktische huis, tuin en keuken artikelen die je mee kunt nemen of op kunt bergen. Door de duurzame insteek van zowel de producten als de ontwikkelingen ervan, maakt dat Fatboy helemaal met zijn tijd gaat en biedt de toekomst veel perspectief. Ben je toevallig al in het bezit van deze bijzondere Fatboy lampen? Overweeg dan eens om de Muuto lampen van LampTwist aan te schaffen.