Lees de leukste shopblogs!

Interieur

Boxkleed 75×95, uit welke kleuren kun je kiezen?

Boxkleed 75x95, uit welke kleuren kun je kiezen?

Je gaat op zoek naar een mooi boxkleed voor een box die kleiner is dan 75×95 centimeter. Je komt al snel uit bij een boxkleed 75×95, maar je wilt graag weten in welke kleuren je het boxkleed kunt aanschaffen. Misschien wil je het boxkleed wel afstemmen op de kleuren van je muren of van het interieur. Of heb je een specifieke kleur in gedachten. In onze blog vertellen we in welke kleuren je een boxkleed 75×95 kunt kopen.

Waarom een boxkleed 75×95 kopen?

Een boxkleed is lekker zacht en warm en dat zorgt ervoor dat je kindje het comfortabel heeft als hij of zij slaapt, ligt of speelt. Een boxkleed 75×95 is geschikt voor boxen die kleiner zijn dan 75×95 centimeter. Is je box groter? Dan is het advies om een groter boxkleed te bestellen. Boxkleden zijn in verschillende maten, kleuren en van verschillende materialen verkrijgbaar.

Boxkleed 75×95, de keuze is reuze

Het aanbod in boxkleden van 75×95 is enorm groot en natuurlijk wil je wel de beste keuze maken. Niet alleen qua stijl, maar ook dat het boxkleed lekker zacht en warm voor je kindje is. Het gaat er immers om dat je kindje heerlijk kan liggen, slapen en spelen. Bij de aanschaf heb je de keuze uit verschillende soorten patronen, stijlen en ook kleuren! Die je helemaal naar op jouw eigen smaak kunt afstemmen.

Welke kleuren zijn het populairst?

Grijs, roze, wit en rood zijn op dit moment de populairste kleuren hoewel, de kleuren ook nog enorm verschillen van elkaar. Want grijs is niet grijs en rood is niet rood. Het onderscheid wordt gemaakt door hoe verzadigd de kleur is en of het kleed een effen kleur of met een patroon is geproduceerd. Zo kan het zijn dat het middenstuk een standaard kleur heeft en dat alleen de rand in verschillende kleuren en patronen te kiezen is. 

Verschillende patronen van een boxkleed 75×95

De kleur van een boxkleed speelt een belangrijke rol, maar je hebt ook nog de keuze in patronen. Vaak is de gebreide rand in verschillende patronen te verkrijgen. Zoals het kabelpatroon, honingraat patroon of een mix van verschillende patronen. Dit kunnen boxkleden speelser en ook luxueuzer maken. Waarschijnlijk merkt jouw kindje het verschil niet, maar het oog van de ouder wil natuurlijk ook wat.

Uiteenlopende stijlen verkrijgbaar

Een boxkleed 75×95 is ook in verschillende stijlen verkrijgbaar. Iedere stijl heeft zo zijn eigen kenmerken en benaming. Kies je voor een elegante, speelse of luxueuze stijl of ga je voor iets unieks, zoals de Sparkle. Waarbij er in het boxkleed een subtiele glitter is verwerkt. Of kies je toch voor het klassieke boxkleed in een bijzonder kleur. Voordat je begon leek het allemaal zo simpel, maar zoals je merkt heb je enorm veel keuze in hoe een boxkleed eruit ziet, hoe comfortabel het boxkleed voor het kindje is en van welke materialen een boxkleed is gemaakt. Eigenlijk kun je geen foute keuze maken, want uiteindelijk komt het erop neer dat je een boxkleed koopt dat in de smaak valt. Bekijk daarom direct de website van Baby’s Only voor een volledig overzicht!