Lees de leukste shopblogs!

Koken & Tafelen

Hou je van koffie? Dan moet je deze dingen geprobeerd hebben!

Ben jij een echte koffieleut en ben je op zoek naar een nieuwe soort koffie of manier om koffie te drinken? Dan is het vandaag je geluksdag! In dit artikel bespreken we 4 producten die jij eens geprobeerd zou moeten hebben.

Percolator

Soms worden er dingen vergeten, die later weer opduiken en razendpopulair worden. Een mooi voorbeeld hiervan is slow coffee. Oftewel, langzaam koffie zetten, net zoals vroeger! Met een percolator maak je een heerlijke kop koffie waar je zeker van zult genieten. Al heb je de gebruiksaanwijzing de eerste keer wel nodig.

Cafetière

Als verse koffie belangrijk voor je is, is een cafetière onmisbaar. Dit wordt ook wel eens een French Press genoemd. Je drukt namelijk de koffie naar beneden duwt met een pers. Je hebt hier geen filter voor nodig en dat is de reden dat de koffie zo vers blijft! Schenk water bij de koffie en laat het even intrekken.

Coffee to go

Als je graag op elk moment van de dag een kopje koffie zou willen drinken, is het ook handig dat zoiets kan. Met een thermoskan heb je in ieder geval altijd genoeg koffie bij je! En het beste: het smaakt ook nog naar hoe je de koffie thuis drinkt. Daarnaast is het ook nog vele malen goedkoper dan het ergens kopen op een station of een tankstation. Wil je toch koffie meenemen, maar in een kleinere hoeveelheid? Neem dan een thermosfles!

Cold brew

Heerlijk voor in de zomer! Cold brew staat dan letterlijk voor ‘koud brouwsel’, maar het komt neer op ijskoffie! Er zijn vele verschillende merken op de markt dus er is genoeg keuze voor de hoeveelheid en welke prijs jij wilt. Een ander voordeel is dat je zelf kan bepalen hoe sterk de koffie wordt. Wel duurt het minstens 12 uren om te maken. Je moet daarom wel goed plannen wanneer je het wilt maken, zodat je het op tijd mee kunt nemen!

Geef een reactie