Lees de leukste shopblogs!

Interieur

Waar op letten bij het kopen van raamfolie?

Er zijn verschillende soorten raamfolie te koop. Raamfolie is een dunne folie aan de binnenkant van het raam. Raamfolie koop je hier op een eenvoudige en gemakkelijke manier via het internet. Het is wel belangrijk om de juiste soort raamfolie te kopen. Hieronder delen we meer informatie over de verschillende soorten raamfolie.

Inkijkwerende raamfolie

Met een inkijkwerende folie is het mogelijk om meer privacy te krijgen in de woning zonder dat het direct donker wordt. Het is niet nodig om het rolgordijn helemaal te sluiten. Door het onderste deel van het glas te bedekken met raamfolie is het mogelijk om de juiste bescherming te krijgen. Het is heerlijk om zo van het daglicht te genieten in de woning zonder dat iedereen naar binnen kijkt. Het gaat hier vaak om een egale en matte folie. Er zijn ook decoratieve raamfolies te koop. Ze hebben dan een print op het folie. Het is goed om een passend raamfolie te kiezen bij de rest van het interieur.

Zonwerende folie

Het is ook mogelijk om een verduisterend raamfolie of zonwerend raamfolie te kiezen. Het is vaak ook een warmtewerend raamfolie. Het is in de zomer ideaal om te gebruiken. Het helpt ook om de vervelende reflecties tegen te gaan van de zon op de schermen. Daarnaast is het in de zomer prettig dat het de warmte buiten houdt. Het blijft zo een stuk koeler in de woning. Het is ook prettig om de meubels te beschermen. Een UV werende raamfolie is ook een goede keuze.

Raamfolie die isolerend werkt

Het is goed om de energierekening laag te houden. Het is slim om te kiezen voor een isolerende raamfolie. Helemaal wanneer je enkele glas hebt is het een slimme keuze. Het zorgt voor een betere manier om de warmte in de zomer buiten te houden. In de winter helpt het om de warmte in huis te houden.

Geef een reactie